Bij Voed je Ziel verwelkomen we geregeld gelijkgestemde professionals die met hun aanbod hulpverleners helpen versterken. Hieronder stellen we de mensen voor die, naast Tine, mee bouwen aan Voed je Ziel. Ze organiseren op de boerderij workshops en lezingen alleen of samen met Tine. Het zijn stuk voor stuk kanjers in hun vak die jou op gepaste wijze begeleiden in hun veld van expertise.

Joke Van Hecke

Bezieler van De Kracht van Zachtheid

Enthousiaste ondernemer die vanuit haar intuïtie vrouwen begeleidt om een emotioneel en intuïtief evenwichtig leven te leiden.

Relaxatietherapeut, yoga docente, lichaamswerk, holistic pulsing, meditatie, groepswerk
Joke werkt zowel individueel als in groep

Je kan ook rechtstreeks bij Joke terecht in haar praktijk in Evergem

CACAO-ceremonie met Joke

Met behulp van cacao als hart-opener gaan we aan de slag met eenvoudig lichaamsgericht werk. Joke laat je tijdens de workshop in zachtheid verbinden met je vrouwelijke energiecentra. Waardoor je nadien volledig in je vrouwenkracht kan staan.

In alle veiligheid en zachtheid laat Joke je landen in de natuurlijke omgeving van Voed je Ziel. Deze workshop is enkel te boeken door vrouwelijke hulpverleners.

Nog geen datum beschikbaar voor 2023

Ben jij zelf een professional die hulpverleners helpt versterken?

Vormt jouw aanbod een toegevoegde waarde op wat Voed je Ziel reeds aanbiedt?

Wil je buiten werken in de rust en natuur van een kleinschalige boerderij?

Neem dan contact op met Tine om een kennismakingsgesprek te plannen. En mogelijk organiseer jij binnenkort je eerste individuele of groepssessie bij Voed je Ziel! Mail naar Tine@voedjeziel.be