Bij Voed je Ziel kom je herbronnen en krijg je als hulpverlener ruimte om aan de slag te gaan met je eigen proces. Dit kan zowel in GROEP als INDIVIDUEEL. Ons aanbod kan je hieronder terugvinden.  

Tine begeleidt je via activiteiten en reflectiemomenten en creëert een kader waarbinnen jij kan experimenteren en ervaren. De paarden maken deel uit van dat kader, maar zijn geen doel op zich. We werken evengoed met als zonder paarden en zelf ervaring hebben met paarden is geenszins vereist. Ik nodig je uit om ten volle in de ervaring te stappen, en daarbij je grenzen te respecteren. Ook wie liever op veilige afstand van de ‘gentle giants’ blijft, kan voluit de begeleiding meemaken.

Groepsaanbod

In een groep ontstaat een draagvlak waar kan gedeeld worden, waar inspiratie te vinden is, waar herkenning en erkenning plaats vinden en waar de beweging kan rijpen, tot ze klaar is om in de buitenwereld gezet te worden. Tine ondersteunt de uitwisseling in groep om er voor iedereen een waardevolle ervaring van te maken. Persoonlijke thematieken kunnen gedeeld worden, maar worden in groep niet ‘uit-gecoacht’. Je krijgt de ruimte om over jouw thema te reflecteren, te ervaren, te delen en te leren van elkaar. 

WORKSHOP-reeks
Opladen in de natuur

Zelfzorg met de 4 natuurelementen als bron: aarde, lucht, water, vuur.

4 Zondagvoormiddagen, in groep
MEI - JUNI 2023

WORKSHOP
Op zoek naar je passie

Maak connectie met je zingeving in je werk en leven tijdens een visie-tocht.

Dagworkshop, in groep
MAART 2023

WORKSHOP
Zet je intentie in de wereld

Geef je intentie creatief vorm en vertaal ze zo naar actie.

Dagworkshop, in groep
APRIL 2023

CIRKEL
Verbinden met gelijkgestemden

Ontdek de kracht van uitwisseling en verbinding, gedragen door de natuur. We werken rond thema's en wat zich aandient.

Maandelijkse cirkel met andere hulpverleners
Te boeken als reeks
MEI tot SEPTEMBER 2023

OPSTELLING
Ervaar de kracht van het veld

Ervaar de kracht van het systemische veld tijdens een opstelling in groep, en laat je leiden door de energie.

Avondopstellingen in groep
Deelnemen als representant of vraagsteller
MEI, JUNI, AUGUSTUS 2023

Individueel aanbod

Individueel traject

We gaan aan de slag met een thema, vraag of patroon dat jou bezig houdt, op professioneel en/of persoonlijk vlak. We onderzoeken welke beweging helpend kan zijn om energie te laten stromen en balans te herstellen.

Een basis-traject bestaat uit 3 individuele begeleidingen en is afzonderlijk te boeken, zonder eerdere deelname aan workshops in groep. Ideaal voor wie graag met het eigen proces aan de slag gaat met persoonlijke begeleiding.

Aangepast traject op maat mogelijk in overleg

Individuele sessie

We gaan aan de slag met een vraag, probleem of nood die eerder werd aangeraakt tijdens de begeleidingen bij Voed je Ziel.

Deze sessie bouwt steeds voort op eerdere deelname aan een workshop of een opstelling in groep. Deze sessie kan ook plaats vinden als aanvulling op een individueel traject.

We nemen de tijd om het thema uit te diepen, om te verhelderen, te ontwarren en te focussen naar een volgende stap toe. De individuele sessie vormt zo als het ware het extra zetje dat je nodig hebt om finaal verandering te brengen in je dagelijkse praktijk.

Praktische noot: De workshops en individuele begeleidingen van Voed je Ziel vinden plaats in de weides van de kleinschalige en herstellende SmaakBoerderij. We laten ons graag ondersteunen en omarmen door de natuurkracht op deze plek, hou er dus rekening mee dat we zo veel mogelijk buiten werken. Een tent geeft beschutting tegen regen of zon en een vuurschaal kan ons bij koude verwarmen. Maar breng zeker kledij mee die tegen wat regen en wind kan. Gesloten/stevige schoenen zijn sowieso aan te raden gezien het mogelijk contact met de paarden.
En vooral: laat je niet tegenhouden door de weersvoorspellingen! We kennen onze plek goed genoeg om in te kunnen schatten welke omstandigheden haalbaar zijn voor een zinvolle begeleiding. We zullen zelf de begeleiding tijdig annuleren indien de omstandigheden het goed werken zouden verhinderen.