Individueel aanbod

Tijdens een individuele begeleiding bij Voed je Ziel werken we gericht rond een thema, vraag of patroon dat jou bezig houdt, op professioneel en/of persoonlijk vlak. We onderzoeken hoe je thema je beïnvloedt, waar de balans is verstoord en welke beweging helpend kan zijn om de energie terug te laten stromen.

Wanneer ik individueel werk met hulpverleners, vraag ik bij de start het engagement voor een traject bestaande uit 3 individuele sessies. Uit mijn ervaring blijkt dit een waardevolle tijdsinvestering om een thema uit te diepen en beweging in gang te zetten en te verankeren. Uiteraard kunnen we afhankelijk van je vraag een traject op maat uitwerken, dit gebeurt dan in onderling overleg.

Kwam je nog nooit in contact met Voed je Ziel en Tine? Tijdens een vrijblijvend intake gesprek bekijk ik graag met jou of jouw thema op deze plek kan landen en licht ik graag mijn aanpak verder toe. Ik organiseer sporadisch ook open belevingsdagen waarbij je van de locatie en sfeer kan proeven en waar ik je doormiddel van een kleine groepsactiviteit laat proeven van de aanpak. Wil je graag eens langskomen, stuur dan een mailtje naar Tine@voedjeziel.be 

Hoe verloopt een individueel traject bij Voed je Ziel?

We starten ons pad samen door te onderzoeken naar waar jouw wens uitgaat, welke beweging je wil inzetten. We bepalen vervolgens in overleg de activiteiten en tools die bij je wens passen. Dit kan bijvoorbeeld een opstelling zijn, een activiteit bij de paarden of een symbool of ritueel uitwerken om je beweging vorm te geven en te versterken. Er is ruimte voor creativiteit, verbeelding en werken met de natuur tijdens de activiteiten. We hebben ook oog voor het oogsten van je inzichten en vooruitgang, om je beweging te versterken. Vaak geef ik je ook ‘huiswerk’ mee tussen de sessies door, om je leerproces verder te verdiepen. 

Wil je een losse individuele begeleidingssessie boeken bij Voed je Ziel?

Dit kan enkel wanneer je in het verleden reeds een workshop, opstelling en/of een individueel traject van 3 sessies hebt doorlopen bij Voed je Ziel. Op die manier is de basis gelegd voor een verdieping tijdens een losse sessie.

Individueel traject

Traject van 3 individuele begeleidingen
285 per traject
  • Prijs excl. BTW
  • Persoonlijke begeleiding in je proces
  • Op maat met de juiste tools: ruimte voor ervaringsgericht leren met paarden, opstellingswerk, creativiteit en rituelen
  • Aangepast traject mogelijk op vraag

Individuele sessie

Enkel te boeken na een workshop of het volgen van een traject
110 per sessie
  • Prijs excl. BTW
  • Persoonlijke begeleiding in je proces
  • Gericht op een specifieke vraag of nood die verdere uitdieping vraagt
  • Voortbouwend op deelname aan een workshop, opstelling of individueel traject